Beskrivelse

Genererte kassetransaksjoner kan lastes ned i Casio-portalen som en fil. Disse filene kan lastes opp til Visma eAccounting via en liten Windows applikasjon. I applikasjonen kan man også velge firma i tilfelle det er et flerefirma oppsett. Linjene i kassejournalen blir matchet med eksisterende kontoplan via et mapping-oppsett. Kassetransaksjonene blir da importert til som regnskapsbunt direkte til eAccounting. Vi kan tilby denne integrasjonen for Visma Business, Visma Global og Visma.net – her er det kun en liten tilpasning som må til.

Informasjon fra Visma: Integrasjon mot Visma eAccounting vil fra 1. april 2020 slutte å virke med versjon Visma eAccounting Start og Visma eAccounting Klient. Visma anbefalter varianten Visma eAccounting Smart for integrasjon.

De viktigste fordelene

 • Integrasjonen automatiserer bokføring av kassejournaler dette sparer mye tid
 • Det blir ikke feil ved registrering av kassejournalene
 • Minimerer avstemmingsbehov
 • Er i stor grad konfigurerbart, kassetransaksjoner kan mappes mot individuelle kontoplaner

Aktiver tjenesten nå

  1. Aktiver muligheten til å koble til integrasjoner i Visma eAccounting, dersom du ikke har gjort dette allerede. Se hvordan her.
  2. Kasse og Butikkdata hjelper med mappingen av journalfilen og sender mappingen til Økonomibistand.
  3. Økonomibistand oppretter bruker, kunde, firma og mappingen i Økonomibstand Portal
  4. Kunde laster ned Windowsapplikasjon, angir bruker og passord og begynner å laste opp journalfil

  Les mer om Casio på portal.okonomibistand.net

Integrasjonen leveres av ØkonomiBistand. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt ØkonomiBistand.