Beskrivelse

Programvare og brukergrensesnitt er utviklet for nordisk varehandel B2B og B2C, gjerne virksomheter med krav til digitalisering/automatisering av sin kundekommunikasjon og verdikjede. Du kan starte helt enkelt, med en plattform som vokser i takt med din bedrift.

PIM, CMS og netthandel, hva innebærer et «alt i ett» verktøy?

Hvorfor forholde seg til flere verktøy når man kan samle alt i ett? Med vår løsning kan du som kunde bygge dine egne sider og innhold. Dessuten har vi lagt til verktøy for digital markedsføring som en del av netthandelsplattformen, og vår løsning for vedlikehold av produktinformasjon kan integreres med grunndata fra Visma og andre produktkataloger. NB: Ikke behov for publiseringsverktøy som Wordpress i tillegg.

Hvorfor skal du som kunde av Visma bruke oss?

Med Visma og Gurusoft får du to spesialister som utfyller hverandre på beste måte. Visma ERP tar seg av grunndata som produkter, kunder, prisavtaler samt logistikk og finans. Gurusoft er spesialisten på netthandel som håndterer kundekommunikasjon i tett samspill med Visma ERP. Vi har programvare for integrasjon og sørger for at data vedlikeholdes i kun ett sted.

Produktpakke med typiske funksjoner for B2B og B2C netthandel

Gurusoft Ecommerce Visma er en produktpakke med de funksjoner og moduler tilpasset en typisk Visma ERP kunde. Dekker både B2B og B2C netthandel ferdig integrert med Visma Business, Visma Global eller Visma.net.

Hvorfor en prat med Gurusoft!

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Les mer på Gurusofts nettsider.

De viktigste fordelene

 • FUNKSJONSRIK PROGRAMVARE og skytjeneste som inkluderer integrasjon Visma ERP, PIM, netthandel, CMS, mediatjeneste, markeds- og salgsverktøy, m.m.
 • GURUER PÅ VISMA med egne sertifiserte Visma fagkonsulenter og utviklere.
 • BRUKERVENNLIGHET - vi satt oss et hårete mål om å ta posisjonen som det mest brukervennlige verktøyet for jobbe med produkter og nettbutikk.
 • MER FERDIGVARE OG FÆRRE KONSULENTTIMER er målet når vi utvikler programvare tilpasset norske/nordiske behov.
 • FLEKSIBEL OG SKALERBAR e-handelsløsning som kan utvides etter behov.
 • LEDENDE PÅ PERSONALISERING OG YTELSE - vi leverer lynraske responstider på våre løsninger, selv med personalisert innhold.
 • SPESIALISTER PÅ NETTHANDEL med hovedkontor i Norges ledende netthandelsby Sandefjord tar vi pulsen på netthandele hver dag.
 • GARANTIER, SUPPORT OG OPPGRADERINGER som forventes av virksomhetskritiske systemer.
 • BEDRE SIKKERHET OG GDPR STØTTE gjennom at Gurusoft har full kontroll på all kode som introduseres samt at vi har utviklet flere GDPR verktøy.

Aktiver tjenesten nå

 1. Be om tilgang til vår kunnskapsportal og prøveversjon

  Lenke for registrering i vår kunnskapsportal for fagkunnskap, produktinformasjon og opplæringsmateriell netthandel. Som del av denne innloggingen finner du også informasjon om prøveversjon.

 2. Bli inspirert av Gurusoft kunder

  Gurusoft tilbyr stor fleksibilitet, også i brukeropplevelsen, lenke til Gurusoft for å bli inspirert.

 3. Nysgjerrig på veien videre med Gurusoft?

  Ta vår raske test for å finne mulighetene for din bedrift!

Integrasjonen leveres av Gurusoft AS. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Gurusoft AS.