Beskrivelse

Tid er en begrenset ressurs hos de fleste bedrifter, og tendensen er at vi bruker for mye tid på administrative oppgaver. Med Proplan Time kan din bedrift effektivisere timeføringsprosessen. De ansatte bruker kortere tid på å føre timer, ledere godkjenner med et par tastetrykk og data overføres automatisk til lønnssystemet.

Tilpasset din bransje

Proplan Time har i dag over 35 000 brukere i en rekke ulike bransjer. Systemet har mulighet for høy grad av tilpasning, og vår lange erfaring gjør at vi kan imøtekomme selv de mest spesifikke bransjebehov.

Hvorfor velge Proplan Time?

- Proplan Time kan bli toveis integrert (les: snakker sammen med) lønns- og økonomisystemet ditt. Dette reduserer feil og sikrer korrekt data til en hver tid. Automatiske prosesser reduserer manuelt arbeid, og gjør hverdagen enklere.

- Proplan Time kan kan oppdatere prosjektregnskapet direkte, uten å gå via lønnsystemet. Dette gjør at prosjektkostnader kommer inn tidligere enn ved lønnskjøring.

- Proplan Time kan opprette ordrene i økonomisystemet ditt. Dersom en viderefakturerer delvis eller alle timer, er dette svært tidsbesparende.

- Proplan Time kan beregne tillegg, eller avspaseringssaldoer automatisk. Dette avlaster både den ansatte og administrasjonen. En slik funksjon sikrer også i høyere grad korrekt lønn.

- Timeføring er ferskvare. Proplan Time på mobil gjør timeføring mer tilgjengelig da registrering av timer kan gjøres underveis. 

- Det kan være en utfordring for leder og for administrasjonen å få inn egenmeldingsskjemaer ved fravær. Dersom skjemaet sendes elektronisk via Proplan Time er det enklere å få oversikt.

- Å håndtere persondata og dokumenter på en trygg og sikker måte er et krav fra myndighetene. Alle data for Proplan Time lagres trygt i skyen. Dette erstatter manuelle løsninger som dokumentmapper, eller lagring av data på filserver.

- Utlegg kan være en tidkrevende og (unødvendig) tung administrativt prosess. Med Proplan Time kan en registrere enkle utlegg fra de ansatte.

- Brukergrensesnittet i Proplan Time er svært enkelt og intuitivt, for de aller fleste kundene er det lite behov for opplæring av hver enkelt timefører. Vårt grensesnitt med et unikt oversiktlig og intuitivt ukebilde, at timefører får opp kun de prosjekt og timekoder som er relevant for seg selv - dette gjør at det enkelt å føre timer korrekt på første forsøk.

De viktigste fordelene

  • Lønn og fravær håndtert korrekt med minst mulig innsats
  • Analyse av virksomheten – hva brukes tiden på?
  • Få inn timene før det går i glemmeboka
  • Viderefakturering og prosjektregnskap satt i system
Integrasjonen leveres av Proplan AS. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Proplan AS.