Beskrivelse

ZData Control er en løsning for automatisk avstemming av alle typer konti og data. Programmet er synkronisert med både regnskap og bank. Kontoinformasjon fra banker blir automatisk overført, matchet mot åpne poster og gjort opp i regnskapet. ZData Control eliminerer behovet for manuell avstemming og lar deg fokusere på avvik. Med innebygde regler og automatiske prosesser gjør ZData Control hele avstemmingen for deg. Slik blir månedsavslutning en lek.

Dekker alle behov

ZData Control kan brukes til alle typer avstemming, som bankavstemming, interimavstemming, momsavstemming og avstemming av kunde-/leverandørreskontro. Gjennom 25 år med brukerdialog har vi utviklet avansert funksjonalitet slik at alle dine avstemmingsbehov blir dekket. ZData Control er tilpasset alle virksomheter, fra små bedrifter til multinasjonale konsern, og brukes av flere hundre regnskapsbyrå.

Sømløst integrert

Løsningen er fullstendig integrert i Visma og lar deg bokføre direkte til regnskapet. Rapportene i programmet fungerer som dokumentasjon for revisor.

Integrert med alle banker i Norden

ZData Control er integrert med alle banker i Norden. Kontoinformasjon blir automatisk lest inn, så du slipper å hente filer manuelt i nettbanken. 

De viktigste fordelene

  • Tidsbesparende - automatisk avstemming frigjør ressurser og gjør avstemmingen til en lek
  • Bankintegrasjon - glem nettbanken, kontoinformasjon fra bankene blir automatisk lest inn i programmet (nå daglig, snart real-time)
  • Fleksibelt - avansert og fleksibelt så det dekker alle de avstemmingsutfordringene du måtte ha
  • Integrert - lar deg bokføre direkte til regnskapet

Aktiver tjenesten nå

  1. Ta kontakt med oss for en nærmere prat eller uforpliktende demo!

Integrasjonen leveres av ZData. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt ZData.