Beskrivelse

ZData Pay sender innbetalinger og utbetalinger automatisk mellom Visma og bank. Slik kan hele remitteringsprosessen automatiseres! I tillegg leses innbetalinger automatisk inn og bokføres.

Integrert mot alle banker i Norden

Mange virksomheter bruker mye tid på å betale fakturaer, laste opp og ned filer i nettbank, og annet manuelt arbeid knyttet til betalingsprosessen. ZData Pay løser dette for deg. Med integrasjon mot alle banker i Norden sørger vi for at regnskapssystem og bank kommuniserer. Dermed får du en sømløs betalingsprosess. Hele prosessen knyttet til remittering automatiseres, og innebygde rutiner sørger for at alle innbetalinger, både med og uten KID, matches mot åpne poster i regnskapet. Enklere blir det ikke! Kom i gang i dag.

Dekker alle behov

Med ZData Pay kan du foreta både innlands- og utenlandsbetalinger direkte fra økonomisystemet. Løsningen er fleksibel og du velger selv om du vil godkjenne betalinger i Pay, nettbank eller en egenutviklet flate. Vi har lenge vært ledende på betalingsformidling. ZData Pay brukes i dag av flere tusen selskaper i Norden. 

Si farvel til nettbanken

I ZData Pay får du nemlig samlet alle finansdata i én flate. Her kan du godkjenne betalinger på tvers av banker og ha full oversikt over saldo og historikk.

De viktigste fordelene

  • Effektivt - sparer deg for tid, kostnader og manuelt arbeid
  • Enkelt - automatisert prosess som krever lite tankevirksomhet
  • Trygt - strenge krav til sikkerhet
  • Fleksibelt - mulighet for integrasjon også mot utenlandske banker

Aktiver tjenesten nå

  1. Ta kontakt med oss for en nærmere prat eller uforpliktende demo!

Integrasjonen leveres av ZData. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt ZData.