Beskrivelse

ZData Settlement henter automatisk data fra oppgjørsselskap og bokfører det i Visma. For virksomheter med salg i nettbutikk eller kasse er dette en fantastisk løsning som gir store besparelser.

Handelsbedrifter med nettbutikk eller kasseoppgjør vet at avstemming av korttransaksjoner er en tungvint prosess. Det er tidkrevende og krever mye manuelt arbeid. Vel, ikke nå lenger! Med ZData Settlement automatiseres hele prosessen.

Korttransaksjoner og omkostninger hentes daglig fra ditt oppgjørsselskap og bokføres automatisk mot hovedbok eller åpen post på reskontro. Dermed er du alltid ajour og avstemming blir mye enklere. Løsningen er fleksibel og det kan legges til annen informasjon som f.eks. avdeling. Med automatisk innlesing av transaksjoner slipper du manuelle rutiner. Dermed kan du bruke tiden på andre oppgaver, som analyse og beslutningsstøtte. 

Løsningen er fleksibel og støtter alle oppgjørsselskap, som Nets/Teller/Dibs, Klarna, Vipps, iZettle, PayPal, Elavon, PayEx/Swedbank Pay, Bambora, Svea Finans, etc.

De viktigste fordelene

  • Enkelt - forenkler regnskapsrutiner og avstemming
  • Automatisk - ny teknologi gjør det mulig å automatisere prosessen
  • Tidsbesparende - frigjør ressurser til andre oppgaver

Aktiver tjenesten nå

  1. Ta kontakt med oss for en nærmere prat!

Integrasjonen leveres av ZData. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt ZData.