Beskrivelse

Ledende integrasjon for Afound og Visma. Testet, skalerbar, standardisert og Gratis

Sharespine tilbyr en markedsledende og konfigurerbar integrasjonsplattform for å koble sammen Visma med Afound Marketplace. Ved å forenkle eller eliminere ulike manuelle arbeidsoppgaver i den daglige håndteringen av dine markedsplasser som f.eks. overføring av produktdata, ordre, kundedata og lagersaldo, sparer du ikke bare tid, men øker også kvaliteten på den dataen som skal overføres

Komplette integrasjonspakker for helautomatisert forretningsprosesser

Dersom du vil knytte andre connectorer til Visma og Afound og automatisere flere prosesser, tilbyr Sharespine ferdige integrasjonspakker der det inngår minst fire connectorer. På den måten kan du få en optimalisert  og helautomatisert prosess mellom ulike vertikaler.

Hva er fordelene med en integrasjonsplattform?

Å koble sammen systemene sine med integrasjoner er en sak. Men å koble dem sammen i samme plattform er en helt annen sak. Det er først da du opplever en helautomatisert helhet og får god oversikt over dine prosesser. Dersom du trenger rådgivning eller trenger å koble på flere integrasjoner når du vil utvide virksomheten din vet du alltid hvem du kan henvende deg til. Sist men ikke minst skaper Sharespines integrasjonsplattform forutsetninger for en optimalisert handel ved at dine vertikaler snakker samme språk. Så sjekk alltid med Sharespine når du skal integrere dine systemer.

Les mer om integrasjoner mellom Afound og Visma eAccounting

De viktigste fordelene

  • Ledende leverandør av Integrasjoner med Nordisk Fokus
  • Oversikt over alle integrasjonene dine i en og samme plattform
  • Med flere integrasjoner kan du automatisere mange prosesser
  • Tilgang til dedikert support og mulighet for en egen kontaktperson
Integrasjonen leveres av Sharespine AB. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Sharespine AB.