Beskrivelse

Fører dere regnskapet i Visma eAccounting og opplever at betaling av fordringer uteblir, og ønsker bistand med dette? Da kan Aksepta Autoinkasso være løsningen for nettopp dere.

Aksepta Autoinkasso integreres fullt og helt mot deres regnskap i eAccounting, og hvilke fordringer som skal sendes til inkasso er opp til dere, enten ved manuell håndtering av saker eller at prosessen skjer automatisk. Ved automatisk håndtering av saker opprettes inkassosakene i henhold til bransjens lovverk.

Med Aksepta Autoinkasso håndterer vi deres saker i vårt inkassosystem, og ved betaling av utestående vil oppgjøret matches direkte mot gjeldende fordring i deres regnskap. 

Aksepta Autoinkasso fungerer slik;

·         Om du opplever manglende innbetaling av fordringer tar du kontakt med oss. Deretter vil du få en egen klient i Aksepta Autoinkasso, som speiler din reskontro i eAccounting.

·         I din klient i Aksepta Autoinkasso vil oppdatert reskontro til enhver tid ligge. Videre er det opp til deg hvorvidt du ønsker at sakene sendes til inkasso manuelt eller automatisk – ut i fra inkassolovens retningslinjer.

·         Vi håndterer sakene som sendes til inkasso, og oppdatert status på sakene ligger i Autoinkasso.

·         Ved innbetaling av utstående matches innbetaling av hovedstol direkte mot utestående fordring i regnskapet.

De viktigste fordelene

  • God oversikt over utestående fordringer med oppdatert status til enhver tid.
  • Manuell eller automatisk generering av nye saker til inkasso.
  • Redusert manuelt arbeid.
  • Oppgjøret krysses direkte mot utestående i Visma eAccounting.

Aktiver tjenesten nå

  1. Kontakt oss via e-post eller telefon for utfyllende informasjon og for aktivering av tjeneste!

Integrasjonen leveres av Alpha Aksepta AS. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Alpha Aksepta AS.