Beskrivelse

Dette er integrasjonen som henter både adresse- og kredittopplysninger rett fra api'et til Creditsafe, til din Visma Business. Det er nå ikke lenger nødvendig å henvende seg til ulike tilbydere for å få all informasjon samlet. Nå er den her i én og samme integrasjon.

Ved å trykke på én knapp får du både oppdatert adresse fra Creditsafe, samtidig som du får ferske og korrekte kredittopplysninger om kunden. Avgjørelsen du da tar, er basert på troverdig data og ikke magefølgelsen.

Du kan også gjennom samme integrasjon, laste ned en komplett kredittrapport som pdf-fil. Endelig kan du basere din risikostyring på fakta og ikke bare magefølelse.

Med Creditsafe som kredittopplysningsbyrå får du et tydelig bilde av den økonomiske situasjonen og hvilken risiko din bedrift står overfor. De tilbyr fleksible tjenester for kredittvurderinger og har samlet informasjonen du trenger for å treffe de rette beslutningene. Produktporteføljen til Creditsafe inneholder tjenester som er utviklet spesielt for å bidra til økt lønnsomhet og sikre risikotilpasset vekst i forhold til ditt foretaks kredittstrategi.

Creditsafe er et internasjonalt kredittopplysningsbyrå grunnlagt i Norge i 1997, med 23 kontorer i 13 land og over 100 000 kunder. De er en komplett leverandør av kreditt- og foretaksinformasjon og tilbyr brukervennlige kredittsjekk-tjenester via web eller som integrert tjeneste.

Med Creditsafe som leverandør av kreditt-, nærings- og markedsinformasjon kan du føle deg trygg. De hjelper deg å redusere risikoen for tap på kreditt slik at du kan si ja til flere kunder og samtidig være sikker på å få betalt.

 

 

De viktigste fordelene

  • Tilgang til internasjonale kredittrapporter
  • Sanntidsintegrasjon for kredittopplysninger
  • Sanntidsintegrasjon for adresseoppslag
  • Tilgang til en nøyaktig kredittrapport
  • Tilgang til en utfyllende kredittrapport
  • Kredittopplysninger hentes direkte til din Visma Business
  • Adresseopplysninger hentes direkte til din Visma Business
  • Fast installasjonspris
Integrasjonen leveres av Vitari AS. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Vitari AS.