Beskrivelse

Omega kassasystem er meget enkelt å bruke og dagsoppgjøret utføres med ett enkelt trykk.Med integrasjon mot regnskapssystemet via Omega SkyPortal overføres automatisk alle tall ferdig kontert over, og bilaget kommer automatisk frem i regnskapsystemet kort tid etter at dagsoppgjøret er fullført.Det blir ingen feilføringer eller tidsbruk på manuell føring, og masse tid spart.Med daglige oppdateringer blir det også lett å følge utviklingen i omsetningen også fra regnskapssystemet. Systemet skiller på kortbetaling ned til hver enkelt type kort slik at det blir lett å avstemme mot bank og kredittkortinnløser.

Omega Skyportal med eksport til regnskap er tilgjengelig for alle versjoner av Omega Kassasystem.

De viktigste fordelene

 • Enkelt
 • Raskt
 • Tidsbesparende

Aktiver tjenesten nå

 1. Lisens bestilles fra forhandler/ FcPOS. Kunden må ha Omega Kassasystem og bruker i Visma eAccounting. Det bestilles lisens for eksport med Omega SkyPortal og supportavtale om de ikke har fra før.


  2. Vi legger inn klient og lisens på kassen, og aktiverer Omega SkyPortal med eksport til Visma eAccounting


  3. Vi innhenter konti fra regnskapet og legger det opp på kassen.


  4. Vi skaper en lenke som sendes til kunden på e-post.Kunden klikker på lenken, logger seg inn på Visma eAccounting og krysser av for:                                                         

                                                             i.       eAccounting API

                                                             ii.      eAccounting accounting

                                                             iii.     Offline access

  Avslutt med å klikke på «Yes, allow» for å gi oss tilgang.

  Omega SkyPortal oppdateres nå automatisk og tilgangen er opprettet.Hver gang kunden tar dagsoppgjør på kassen overføres data om omsetning og betaling automatisk til regnskapssystemet, og bilaget ligger klart ferdig ført på riktige konti. 

Integrasjonen leveres av Finn Clausen POS Systemer AS. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Finn Clausen POS Systemer AS.