Beskrivelse

For små og store utleiebedrifter - fra retail til nye tjenester
Bygg opp din egen utleietjeneste med alt fra korttidsutleie til abonnementsløsninger. Sammen skreddersyr vi din utleieplattform, enten om du har en mindre virksomhet, en kjede av butikker, benytter sentrallager, har transport eller tilbyr hjemmelevering. 

Digital kundeopplevelse laget for utleie - vi hjelper din bedrift med å nå ut til kundene
Sharefox fungerer som en nettbutikk for utleie. Plattformen håndterer alt fra digitale ordre, betaling, kalender med tilgjengelighet, varelager og salg av tilbehør. Via bloggfunksjoner og aktivitetsveiledere hjelper også programvaren deg med markedsføring som øker inntektene for din bedrift.

Effektiv administrasjon som reduserer manuelle prosesser
Ønsker dere å bli kvitt de gule lappene, Excel-ark og manuelle prosesser? Ved å digitalisere dine utleieprosesser så kan du bruke mindre tid på administrasjon, spare kostnader og være mer tilstede for kunden. Med vår teknologi har du full kontroll på hvor alle enheter er og status på enhver ordre. 

Automatisert fakturering med Visma eAccounting
Gjennom integrasjon med Visma eAccounting kan man enkelt og smertefritt opprette faktura i Visma for leieforhold gjort i Sharefox. Alle type utleie og ordre kan sendes over, og all håndtering av faktura og betaling vil bli gjort i Visma 

Aktiver tjenesten nå

  1. Har du en Visma eAccounting konto er det bare å ta kontakt med Sharefox kundeservice, så ordner vi med integrasjonen for deg.

Integrasjonen leveres av Sharefox. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Sharefox.