Beskrivelse

Svenn er et system som enkelt gir deg kontroll på timer, kvalitet og HMS på dine byggeprosjekter. Løsningen er laget for stolte håndverkere, og for mange det første steget inn i en digital hverdag.

Alle arbeiderne får tilgang til en app, hvor de kan komme i gang og føre timer, avvik og dokumentasjon. Løsningen er svært brukervennlig - så det er lett å komme i gang. 

Som administrator får du oversikt over påløpte arbeidstimer for dine ansatte, med ferdig summerte timelister i oversiktlige rapporter.

Med integrasjoner, gjør vi det enkelt for deg å utnytte det dine ansatte registrerer på telefonen, til lønn og fakturering.

Integrasjonen til Visma eAccounting sørger for at alle kunder og prosjekter som opprettes i et av systemene, automatisk er tilgjengelig og synkronisert til det andre.

Dette fjerner alt dobbeltarbeid, og sørger for at data som navn, kontaktinformasjon, adresse, mm. er likt på tvers av systemene.

Aktiver tjenesten nå

 1. Integrasjonen slåes på i Svenn

 2. Gå til Integrasjoner i menyen til venstre.

 3. Bla ned til "Regnskap og Lønn" og trykk slå på, i boksen som heter "Visma eAccounting"

 4. I sidepanelet kan du se en video, hvor Christopher går gjennom hvordan du slå på integrasjonen, samt hvordan du kan bruke den.

  Hvis du blar helt ned, kan du huke av at du forstår hva som vil skje når du slår integrasjonen på, som aktiverer "slå på"-knappen.

  Trykk så, "Slå på"

 5. Du får da opp et vindu hvor du må logge inn med ditt brukernavn og passord på Visma eAccounting, før du så systemet tilgang til å kunne lese fra, og skrive til, Visma eAccounting-kontoen din.

  Når du trykker "allow", blir du tatt tilbake til Svenn, hvor integrasjonen er slått på og synkroniseringen mellom systemene er satt i gang.

Integrasjonen leveres av Svenn - Timer, KS og HMS. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Svenn - Timer, KS og HMS.