Beskrivelse

Visma.net Autopay er en bankintegrasjon i Visma.net ERP som gir deg full kontroll på både inngående og utgående transaksjoner uten å måtte logge inn i nettbanken. Alle banktransaksjoner vil bli håndtert direkte i økonomisystemet og vil eliminere alle manuelle rutiner assosiert med utsendelse og mottakelse av elektroniske betalinger, dette skaper i stedet en strømlinjeformet arbeidsflyt som håndteres direkte i løsningen. 

Hovedfunksjoner

  • Automatisk kjøring mot bankintegrasjoner, som sørger for et ERP-system som alltid er oppdatert med inn- og utbetalinger. 
  • Full kontroll i sanntid - oversikt over alle utgående betalinger på et sted.
  • Alltid oppdaterte tall - enkel bankavstemming.
  • Bedrift kan selv bestemme hvem som godkjenner betalinger før disse sendes til bank. Får også mulighet til en to-faktor autensiering som sørger for sikker betalingshåndtering.

Fremgangsmåte i Visma.net Autopay

Visma.net Autopay mottar og sender kontoutdrag og transaksjoner mellom banken og bedriftens ERP-system. Denne dataoverføringen skjer automatisk og bankintegrasjonen sender alle betalinger og kobler dem mot utestående fakturaer. 

Prosessen ved godkjenning er justert i henhold til bedriftens krav og rutiner. Banken oppdateres automatisk når en utgående betaling har blitt godkjent og løsningen gir deg oppdaterende statuser på alle utgående betaling slik at du kan følge med på transaksjonene. 

 

 

De viktigste fordelene

  • Systemet oppdateres kontinuerlig og er automatisk koblet mot inkommende betalinger av åpne fakturaer.
  • På ett og samme sted får du full oversikt over alle pågaende betalinger, som gir deg full kontroll i sanntid.
  • Alle manuelle oppgaver elimineres og blir erstattet med en strømlinjeformet arbeidsflyt.
  • Bedrift kan selv velge mellom å godkjenne betalinger i nettbanken eller direkte i løsningen.
Integrasjonen leveres av Visma Software AS. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Visma Software AS.