Beskrivelse

Visma.net Byrå er et nettbasert administrasjonsverktøy som gjør at ditt regnskapskontor kan operere mer effektivt og lønnsomt. 

  • God oversikt - Fullstending kontroll over kunder, ansatte, aktiviteter og dokumentasjon.
  • Enkelt å ta i bruk - Brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å komme i gang med systemet.
  • Fleksibelt - Kan enkelt tilpasses til ditt behov og dine prosesser.
  • Effektivitet - Prioriterer oppgaver etter når de skal være gjort. 
  • Sikkerhet - All kundeinformasjon er kryptert, sikkerhetskopiert og alltid tilgjengelig. 

Arbeidsflyt

Visma.net Byrå er kjernen som forbinder finansielle verktøy og samler all viktig kundeinformasjon på et og samme sted. Hele byrået, hver enkelt ansatt kan derfor strukturere oppgaver og arbeidsdagen mer effektivt. 

Unik timestyring

Fullt integrert med timemodul tilpasset regnskapsbransjen. Time, per transaksjon og fastpris. Priser basert på kunde. Daglig og ukentlig registrering. Fakturaer over besluttet pris, og mulighet for å gjøre rediger fakturaene. 

Kommunikasjon

Med alle dokumenter, e-poster og notater samlet på et sted vil du alltid ha tilgjengelig det du trenger. Ettersom all informasjon er lagret og strukturert i skyen, kan du alltid ha tilgang og være sikker på at informasjonen alltid er sikkerhetskopiert. 

Fullstendig oversikt

  • Hva trenger og gjøres?
  • Hvem skal gjøre det?
  • Når må det være gjort?

Med de fleksible sjekklistene vil du alltid få en god oversikt og hva som skal bli gjort av hvem, og når det skal være gjort. Du kan enkelt bruke filtre for å finne en spesifikk aktivitet eller ansatt. 

Ressursplanlegging

Planlegg og forsikre deg om at tilgjengelige ressurser er allokert til oppgaver som må bli gjort. Visma.net Byrå gir deg et klart bilde av hvordan oppfager er fordelt og muligheten til å flytte en oppgave mellom ansatte. 

Integrasjonen leveres av Visma. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Visma.