Beskrivelse

Spesialtilpasset webportaler 

Webløsningene vi tilbyr strekker seg lengre enn bare netthandel for B2C og B2B kunder - vi skreddersyr ogs spesiallager også webportaler!

Tidligere har vi levert til en rekke kundetilpasset kjedeløsninger, innkjøpsportaler, avregnings- og rapporteringsløsninger, kundeoppfølgingsverktøy, interne bedriftsportaler og ulike typer samhandlings- ogeffektiviseringsløsninger. Det vil være seg lukket portaler for bedriften som er en effektiv samhandling og sikker informasjons-deling plattform med kunder, leverandører og internt i bedriften.

Teamet som utarbeider portalen har bred kunnskap og forståelse for ​ forretningsprosesser, kombinert med webteknologi og integrasjonsløsninger som er kostnadseffektive og brukervennlige løsninger.

 

Via APIer (integrasjonsgrensesnitt) kan vi koble din løsning til en rekke andre tjenester som også er med på å automatisere prosessene dine. Oppslag mot ulike datakilder og registre, mottak av ordre fra andre kilder, integrasjoner mot betalingstjenester osv.  ERP-integrasjon: on premise & cloudIntegrasjon mot ERP helt avgjørende i våre nettbutikk- og portalleveranser. Gjennom vår mangeårige erfaring som Visma-partner har vi bygget et solid integrasjonsrammeverk for Visma Business og Visma Global.

 

Integrasjonen leveres av IntegrasjonsPartner. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt IntegrasjonsPartner.