Beskrivelse

Har det å holde produktinformasjon oppdatert og riktig i alle deres kanaler blitt en utfordring?Er det en detektiv-oppgave å finne hvor originalene til produktbildet er lagret, hvor var den siste brukerdokumentasjonen igjen? Da er FEED noe du bør se nærmere på! I FEED samler man all produktinformasjon på ett sted.Man legger til tekster på alle språk, oppretter attributter, knytter inn bilder, dokumenter og  relasjoner til andre produkter enkelt og oversiktlig i ett og samme verktøy. Når dere har en felles sannhet samlet i FEED kan denne benyttes i deres hjemmesider, eksporteres til leverandører, kunder, eksterne databaser osv.Man gjenbruker data fra FEED i alle kanaler.​Muligheten er mange og det gjelder å finne og fjerne tidstyver!iBridge gjør integrasjonen med ditt ERP system enkelt og gir i tillegg store muligheter for rapportering og overvåking.

I FEED 2.0 finnes åpne API for integrasjoner med 3. parts-verktøy som ERP og Netthandelsløsninger.

​Mange av våre kunder har flere nettbutikker som B2B og B2C, POS-løsninger og behov for å sende data til kundenes systemer. 

FEED gir deg ett sted å vedlikeholde og kanalisere data.​

De viktigste fordelene

  • Samle alle produkt-data i en løsning
  • Opprett fritt tekstbokser og attributter
  • Opprett ønskede språk
  • Åpne API for integrasjoner
Integrasjonen leveres av iSYS - Integrasjonssystemer AS. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt iSYS - Integrasjonssystemer AS.