Beskrivelse

Sharespine - den sterke koblingen mellom Magento og Visma

Sharespine har i lang tid utviklet den teknikken og de bakenforliggende strukturene som kreves for å oppnå en automatikk og helhet i vare og ordreflyten mellom Visma og Magento. Systemet fra Sharespine er spesifikt tilpasset for å gi rette forutsetninger for å automatisere ulike integrasjonsprosesser.

Med en integrasjon mellom Visma og Magento kommer du raskt til å merke at den manuelle arbeidsbyrden minker og at ulike prosesser som du håndterer på egenhånd blir helt automatiserte. Du som næringsdrivende kan få et samlet overblikk på dine prosesser som ordre, produkt, ordre status, pris og lager - som minimerer risikoen for feil - samtidig som du får bedre kontroll på tallene dine. 

Komplette integrasjonspakker for helautomatisert forretningsprosesser

Dersom du vil knytte andre connectorer til Visma og Magento og automatisere flere prosesser, tilbyr Sharespine ferdige integrasjonspakker der det inngår minst fire connectorer. På den måten kan du få en optimalisert  og helautomatisert prosess mellom ulike vertikaler. Samtlige connectorer i Sharespines integrasjonsplattform har støtte for Visma og Magento.

Hva er fordelene med en integrasjonsplattform?

Å koble sammen systemene sine med integrasjoner er en sak. Men å koble dem sammen i samme plattform er en helt annen sak. Det er først da du opplever en helautomatisert helhet på din vare og ordreflyte og får god oversikt over alle dine prosesser. Dersom du trenger rådgivning eller trenger å koble på flere integrasjoner når du vil utvide virksomheten din vet du alltid hvem du kan henvende deg til. Sist men ikke minst skaper Sharespines integrasjonsplattform forutsetninger for en optimalisert handel ved at dine vertikaler snakker samme språk. 

Automatisert registrering av dine utbetalinger 

Sharespine tilbyr også tjenesten Sharespine Pay som automatisk stemmer av ditt regnskap hvis du tar betalt via Klarna, Nets Easy og/eller Stripe i din nettbutikk.

Utvid dine salgskanaler 

Sharespine har integrasjoner mellom Visma og flertallet av markedsplasser der vi kan automatisere hele prosessen mellom Visma og for eksempel CDON Marketplace, Fyndiq, Elkjøp og Afound. Markedsplasser er perfekt for deg som vil utvide salgskanalene dine eller få tilgang til et smart testmiljø for nye produkter.

Les mer om integrasjoner mellom Magento og Visma.net ERP

De viktigste fordelene

  • Ledende leverandør av Integrasjoner med Nordisk Fokus
  • Oversikt over alle integrasjonene dine i en og samme plattform
  • Med flere integrasjoner kan du automatisere mange prosesser
  • Tilgang til dedikert support og mulighet for en egen kontaktperson
Integrasjonen leveres av Sharespine AB. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Sharespine AB.