Beskrivelse

Portal4Sales er en nettbutikk der du gir kundene dine et raskt og brukervennlig ordreverktøy. Kundene dine logger inn med sin personlige innloggingsinformasjon og oppretter raskt og enkelt en ordre  via sin egen digitale produktkatalog (lookbook).

Portal4Sales er en kraftig plug & play nettbutikk og er totalintegrert med Visma eAccounting. Takket være denne integrasjonen har kundene dine alltid tilgang til gjeldende informasjon om for eksempel lagerbeholdninger og priser. I tillegg kan de se sine egne data, for eksempel ordrehistorikk og fakturaer.

Portal4Sales er en skyløsning som støtter de mest brukte nettlesere (Chrome, Safari etc). Derfor kan kundene dine legge inn sine ordrer  hvor som helst og når som helst. Det kreves kun tilgang til internett. Ordrene sendes direkte til Visma eAccounting for videre behandling. Kundene dine mottar en automatisk ordrebekreftelse.

Se demomiljøet på https://demo-shop.app4sales.net/PortalEMEA/
Logg inn med brukernavn  demo@optimizersab.se og passord D3m0 (tallet 0).

De viktigste fordelene

  • Koblet til din Visma eAccounting kan kundene få tilgang til oppdatert informasjon
  • Ordrer sendes direkte til Visma eAccounting
  • Plug & Play løsning. ingen programvareinstallasjon nødvendig
  • Responsiv: fungerer på smarttelefon, nettbrett og PC/Mac
  • Selg varer via den visuelt attraktive lookbooken
  • Bruk katalogmatrisevisningen til å selge varer i forskjellige versjoner, farger eller størrelser
Integrasjonen leveres av Optimizers Nordic AB. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Optimizers Nordic AB.