Beskrivelse

Integrasjonen gjør at de genererte filene i PortWin importeres til Visma.net. Denne importen oppdaterer da kunder registrert i PortWin over til Visma.net og importerer også fakturaer over til Visma.net – dette gjør at kunder og fakturaer oppdateres i regnskapet. Vår PortWin integrasjon matcher moms-koder, kontoer og kostnadsbærere.

Dette oppsettet er i stor grad et fleksibelt oppsett som kan parameterstyres. Denne integrasjonen bruker ØB portalen for å kunne integrere mot Visma.net Financials. Dersom du er bruker av Portwin 5 vil denne overføringen være automatisk tidsstyrt.

I tillegg kan du også med denne integrasjonen overføre fakturajournaler fra PortWin 4 til Visma.Net.

De viktigste fordelene

  • Denne integrasjonen sørger for at dataene i begge systemer er kontinuerlig oppdatert og at man unngår å oppleve «punche-feil».
  • Ved å ta i bruk denne integrasjonen vil din kunde-database fra PortWin være oppdatert til enhver tid, i tillegg vil nye kunder opprettes automatisk.
Integrasjonen leveres av ØkonomiBistand. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt ØkonomiBistand.