Beskrivelse

Med denne integrasjonen, henter vi inn alle priser og rabatter samt lagerinformasjon fra Visma.net ERP til din SuperOffice Online slik at du kan sitte i din SuperOffice Online og utføre hele salgsprosessen fra ett sted. 

Alle data er tilgjengelige i sanntid så du opererer med riktige priser og rabatter hele tiden. 

Vår integrasjon gir deg både lager status og spesialrabatter på kunden, dermed har du all den informasjonen du trenger for tilbuds - og ordreregistrering i din SuperOffice Online. 

Med våre integrasjoner synkroniseres også alle stamdata/ kundedata på kunder, leverandører og prosjekter mellom Visma.net ERP og SuperOffice Online. Da kan du også være trygg på at alle kundedata er oppdatert mellom systemene. 

De viktigste fordelene

  • Jobb med tilbud i SuperOffice og hent prisinformasjon direkte fra Visma.net Financials i sanntid
  • Vær trygg på at priser og tilbud er riktig og oppdatert
  • Alle produktlister og prislister fra Visma.net er tilgjengelige i SuperOffice Quote - ingen grunn til å oppdatere og administrere to lister
  • Overfør ordredetaljer direkte til Visma.net ved å klikke på en knapp i SuperOffice. Ingen dobbelføring. Selgere trenger heller ikke tilgang til ERP

Aktiver tjenesten nå

  1. https://online.superoffice.com/appstore/keyforce-as/visma-net-quote

  2. salg@keyforce.no

Integrasjonen leveres av Keyforce. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Keyforce.