Beskrivelse

Tableau er et analyse- og visualiseringsverktøy av ulike typer data. Faktisk er det ett av verdens ledende løsninger for Business Intelligence. 

Verktøyet gir interaktiv og visuell analyse som hjelper deg å ta forretningskritiske beslutninger og raskt gi deg den innsikten du trenger for å drive virksomheten fremover. Enten man er analytiker som utforsker store mengder data i Tableau Desktop eller om man har et stort antall ansatte som bruker dashboards i Tableau Server, kan du og dine kollegaer få verdifull innsikt i organisasjonen og hvordan det går. 


Sammenstille data fra flere kilder

Tableau er enkelt å integrere med ulike datakilder og gir derfor unike muligheter for å sammenstille og visualisere data. Enten det er et spreadsheet, database, big data, cloud applikasjoner eller datavarehus. Tableau bringer dine data sammen til en enkle eller avanserte, men alltid lettleste visninger. 


Kraftfult system

En av de største fordelene med systemet er at det er svært enkelt å lære, samtidig som det er et kraftfullt system som tilfredsstiller selv komplekse analytiske utfordringer. Du kan derfor utforske og analysere data i løpet av sekunder. Ved hjelp av en enkelt drag and drop funksjon for å utforske trender og ekstremverdier. 

Det er på grunn av deres VizQL teknologi at Tableau er så kraftfullt at det kan håndtere store datamengder. 

I følge Gartners siste Business Intelligence-matrise for 2017 ligger Tableau i den absolutte toppen blant BI-leverandører.

Tableau sine trestørste produkter:

 • Tableau Desktop: For analytikeren
 • Tableau Server: For virksomheten
 • Tableau Online: Som skyløsning 

De viktigste fordelene

 • Kraftig visuell analyse
 • Raskt å komme i gang, skalerbar deling
 • Selvbetjent BI
 • Passer i ditt miljø
 • Forretningskritisk plattform
 • Plassert som en ledende leverandør i Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms for syvende året på rad.

Aktiver tjenesten nå

 1. Tableau kan du enkelt bestille på Visma bWise sine nettsider. Gå til nettsiden her

 2. Velg antall lisenser du ønsker å kjøpe 

 3. Send bestilling. Du kan også kontakte oss på 22424250 for spørsmål eller bestilling av lisenser.

Integrasjonen leveres av Tableau. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt Tableau.