Beskrivelse

webCRM og Visma.net synkroniserer kunder, kontaktpersoner, tilbud, produktlinjer etc.

webCRMs Visma.net-integrasjon strømlinjeformer salgsprosessen din ved å la selgerne dine lage et tilbud i webCRM, med de siste oppdaterte produktene og prisene fra Visma.net, og deretter sende den automatisk til Visma.net for fakturering når den blir konvertert til en ordre.

Du vil også få en bedre oversikt over salget ditt siden kundenes fakturerings historikk automatisk blir synkronisert fra Visma.net til webCRM. Du unngår unødvendig oppføring i økonomiavdelingen, siden integrasjonen gjør at kunde- og ordre informasjon automatisk synkroniseres fra webCRM til Visma.net.

  • Du vil se den komplette faktureringshistorikken i webCRM, og du kan enkelt lage rapporter på det.
  • Vi kan berolige deg med at ditt kunderegister alltid er oppdatert, både i webCRM og Visma.net, og at ingen data går tapt. 

Les mer om webCR:  https://webcrm.com/no

Aktiver tjenesten nå

    • Ta kontakt med oss eller start med å prøve webCRM her: Trykk her
    • Vi tar så kontakt med deg og finner ut hva du har behov for og om vi kan dekke dem. Vi har ingen krav om oppstartskostnader, men kommer med et forslag i forhold til din bedrift. 
    • Vi tar imot alt fra startup selskaper til store veletablerte. Systemet er lett å konfigurere så det passer de aller fleste bransjer. 
    • Vi ser fram til å hjelpe deg og bedriften din!
Integrasjonen leveres av webCRM. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, vennligst kontakt webCRM.